Grundkurs i Professionell Coaching eller Brush Up

Coaching för alla - arbetar Du med människor, behöver Du inspiration, är Du nyfiken på nåt nytt, vill Du få en förändring till stånd - 2 dagar. Vi vet vilken skillnad professionell coaching gör, och därför vill vi kunna erbjuda det till så många som möjligt. Kursen passar Dig oavsett om du vill göra en egen personlig resa eller använda coachingkunskapen i ditt yrke/privat liv.

Coaching för alla - en grundkurs i professionell coaching - har skapats för att ge både grupper av medarbetare verksamma i olika yrken och branscher samt privatpersoner en möjlighet att tillgodogöra sig de mest kraftfulla coachverktygen. Grundkursen kan också användas som en sk Brush Up ifall det är en tid sedan du gick din coachutbildning.

Under de två kursdagarna kommer vi att presentera och träna fem vassa coachverktyg.

Deltagarna kommer att kunna resa hem och använda vad de lärt sig omgående.

Varför CoachCompanion?

Idag finns många leverantörer av coaching. Som ett av Sveriges äldsta coachföretag kan vi inte bara professionell coaching, vi kan också förmedla det på ett enkelt och lättfattligt sätt i en trygg och tillåtande miljö. På våra utbildningar har vi roligt. Vi är ett av de få företag i Sverige och Finland som fått förtroendet från ICF (International Coach Federation) att certifiera våra kursdeltagare på både ACC och PCC-nivå, sk. ACTP (Approved Coach Training Program).

Syfte

Syftet med dessa två kursdagar är att ge deltagarna kunskap om grunderna i professionell coaching och träning i fem kraftfulla coachverktyg.

Genom att använda dessa verktyg direkt efter kursen kommer deltagarna att kunna förbättra sin kommunikation, nå sina mål, få ökad förståelse för sina medmänniskor, förbättra sina prestationer och stärka sin självkänsla och sitt självförtroende.

Målgrupp

Alla som är intresserade av professionell coaching oavsett ålder och yrkesinriktning. Vill du inspirera, utveckla, prestera bättre? Eller är du helt enkelt bara nyfiken på att veta vad Coaching är?

Ung eller Gammal, Kvinna eller Man spelar ingen roll. Priset är satt så grupper av medarbetare ska kunna delta i kursen tillsammans.

Program

Programmet är enkelt, roligt och lätt att ta till sig. Fem kraftfulla coachverktyg presenteras och tränas under dessa två dagar. Deltagarna kan omgående använda vad de lärt sig när de kommer hem, både privat och i yrkeslivet.

Deltagarna uppmanas att bilda par för att fortsätta supporta varandra tre månader efter kursen för bestående resultat. Kursen kan också genomföras föreningsinternt, ta kontakt för närmare information.

Plats

Kursen arrangeras i Helsingfors, Vasa, Jakobstad, Mariehamn, Hangö. Kursen kan även arrangeras på andra orter eller företagsinternt, tag kontakt så planerar vi tillsammans. Vill du ha kursen på finska eller svenska och finska, så är det naturligtvis möjligt, ta kontakt.

Utbildare

Christine Suvanto

Professional Certified Coach (PCC),

Coach Trainer, NLP Master Practioner, SDI Coach

Pris

285 euro exkl. moms företag och inkl moms privatpersoner. Inkluderar två kursdagar med för- och eftermiddagskaffe båda dagarna. Erbjudande för grupper om minst 6 deltagare som anmäls och faktureras gemensamt, 250euro/deltagare exkl. moms företag och inkl. moms privatpersoner.

OBS! Om Grundkursen väcker intresse för vidareutbildning t ex Diplomeringsutbildning (ICF ackrediterad) får denna kostnad dras av.

Anmälan

Uppge ditt namn, faktureringsadress, tel, epost

Anmälan/Förfrågningar

info@coachcompanion.fi

Feedback på utbildningen

Feedback på utbildningen?
En mycket effektiv och motiverande kurs som gav flera nya och värdefulla insikter.
Strukturerad och och bra utbildning. Jätteroligt att få arbeta med alla och med sig själv.
Inte en ända gång under dessa två dagar har jag känt mig trött :)

Feedback på utbildaren?
Mycket bra utbildare, tydlig, fängslande och medryckande.
Demo-övningarna var bra, där kunde man följa med hur coachng går till på ett bra sätt.

Vad gav utbildningen dig?
Insikt, trygghet, motivation.
Känslan att jag vill och kan så mycket mera.
Massor att jobba vidare med ... både med mej själv och hur komma vidare i jobbet ... :)
Inspiration, verktyg, ideer & motivation.
Atmosfären i gruppen var öppen & mottagande! -> Stort plus!


"Utbildaren Christine lever som hon lär. Hon ser strorheten i alla medmänniskor och framförallt i sina elever. Hon såg storheten i mig och jag vågade lita på henne. Passionen att utbilda syns i Christine och hon värnar om sin titel. Coaching i hjärtat, från hjärtat, till hjärtat. Coaching är "kova sana"."

- Lindah Kesti, Hårkonstnär, 1 Dan i Taekwondo


Mycket positiv, kom för att få "arbetsredskap" till mitt dagliga arbete, nu sitter jag med en väg framåt för mig själv också! Tack!

- Åsa Mattsson


På fredagen efter en lång arbetsvecka kändes det inte väldigt

motiverande att delta i en kurs hela veckoslutet, men på söndagen var jag både energifylld och positiv till max på grund av att jag deltog just i denna k

urs.

- Jennifer Gammals