Gå om utbildningen

Uppskattade du din coachutbildning hos oss? Är det ett tag sen du gick den? Vill du få ny fart på din coaching? Behöver du inspiration?

Kompetens är en färskvara, så ta chansen att gå om din utbildning. Våra koncept utvecklas också hela tiden så du kan vara säker på att utbildningen inte är identisk med den du gick. Mycket kompetens och erfarenhet finns i våra kursdeltagare, vilket betyder att varje utbildningsgrupp är unik.
Alla våra utbildningar har denna möjlighet, att gå om utbildningen för tidigare deltagare. Och priset är glädjande! Endast 500euro (ex. moms för företag, inkl. moms för privatpersoner) för diplomutbildningen och Det Coachande Ledarskapet och för Grundkurs i Professionell Coaching betalar du 60euro (ex. moms för företag, inkl. moms för privatpersoner).

Denna möjlighet ges endast i mån av plats. En fördel är därför om du anmäler ditt intresse för att gå om utbildningen och vilket datum som är mest intressant och möjligt för dig. Du har möjlighet att gå om samma utbildning även på annan ort i Finland än din ursprungliga. Vi tilldelar platser i den ordning som intresseanmälningarna kommit in och ger besked allra senast 1 vecka före utbildningsstart om plats finns.
"Specialerbjudande till Alumni medlemmar, löd rubriken i mejlet jag fick i mitten av juni. Texten fortsatte med: "Nu äntligen får ni chansen att genomgå vår diplomutbildning igen. Nya verktyg som ni troligen inte mött tidigare. Utbildningen utvecklas hela tiden. Uppdatera er på nya och gamla verktyg."
Dessa rader lockade mer än en resebroschyrs solsemestererbjudanden, eftersom jag av erfarenhet vet att coaching i CoachCompanions regi fyller på energinivån. Dessutom fick jag chansen att leva som jag lär: man stiger inte ner i samma flod två gånger. Man kan alltid lära sig något nytt.
Mina förväntningar infriades med råge. En (för mig) ny och kunnig kursledare, med ny "sidekick". Nytt och inspirerande innehåll som utvecklats ur den välbekanta grunden. Härligt entusiastiska kursdeltagare som jag inte kände sedan tidigare.
Dessa nyheter satte sin prägel på utbildningsdagarna, vilka gav mig minst lika mycket som förra gången jag gick intensiven, om inte mer. Så spännande och utvecklande dessa dagar blev. Så mycket mer än en önskerepris!
Professionella operasångare går regelbundet till en sångpedagog för att finslipa sitt verktyg, så varför inte en coach?"

Annika Kajander
Filmpedagog/fhsk-lärareFörfrågningar/Anmälan
info@coachcompanion.fi